Facts om ghd IV styler

Styleren er varm på kun 20 sekunder.

Styleren bliver ikke varmere end 175 - 190 grader, hvilket er din sikkerhed for at håret ikke tager skade.

Styleren indkapsler fugten i håret, så det bliver blankere og mere modstandsdygtigt over for luftfugtighed (glatningen / krøllerne holder i dagevis).

Styleren er bygget op på negativ ion-teknologi, håret er bygget op af positive ioner, så når de 2 mødes neutraliseres de så håret ikke tager skade.

En højteknologisk microchip garanterer at styleren ALTID har den samme konstante varme og ikke, i modsætning til andre traditionelle jern, mister varmen ned igennem stylingen på langt hår.

Pladerne er fleksible, hvilket betyder, at der ikke kommer "knæk" i håret, når du laver krøller, fald, bølger og bevægelse.

Den lange, bløde og fleksible ledning drejer rundt og filtrer ikke samme under stylngen. Ledningen er 10 gange stærkere end traditionelle ledninger.

Hvis styleren ligger inaktiv i 30 min. går den automatisk i  sleep-mode, dvs. den slukker / køler selv ned.


"Alarmfunktionen" advarer, hvis styleren bruges i for koldt eller fugtigt miljø og gør, at stylerens indre elektonik ikke tager skade.

Universal volt / strømspænding garanterer ydeevne uanset hvor i verden, du befinder dig (120 - 230 volt).

Rundere tromle / form sikrer et ergonomisk korrekt hold, når du styler.

2 års garanti.

Se det som en investering: hér får du en kvalitetsstyler, der kan lave alle frisurer, og du slipper for at investere i et traditionelt fladjern og krøllejern.

                                          Kom ind og hør nærmere.

Vi forhandler ghd styler